Подруги попросять рецепт: найніжніший пиріг із ягодами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ефектний пиріг, що просто тане в роті
Кінець зими — саме час почати інтенсивно розвантажувати морозилку, набиту з літа ягодами та фруктами. Так, з ягідно-фруктової заморозки можна не тільки варити компоти або готувати смузі, але також пекти пироги.
Одним із вдалих рецептів випічки, що виходить у всіх, ми сьогодні хочемо поділитися з вами. А рецепт опублікували на порталі "Ukr story".
Як приготувати ягідний пиріг
Інгредієнти:
- вершкове масло розм’якшене — 150 г;
- цукор — 7 ст.л;
- сіль — щіпка;
- ванілін — за смаком;
- яйця — 3 шт;
- сметана — 90 г;
- борошно — 280 г;
- розпушувач — 1.5 ч.л.;
- ягоди — за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця перетерти з цукром, ваніліном та щіпкою солі. Це можна зробити за допомогою міксера.
- Додати розтоплене вершкове масло і знову перемішати міксером.
- Додати сметану, збити.
- Борошно просіяти, з’єднати з розпушувачем та замісити тісто.
- Ягоди змішати зі столовою ложкою крохмалю, щоб вони при випіканні не розтікалися.
- На застелену пергаментом форму викласти частину тіста.
- Далі рівним шаром викласти ягоди.
- І зверху викласти другу частину тіста, розрівняти.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище за всілякі похвали.