Яйце, два банани — і на столі фантастичний пиріг: простий рецепт для домашнього чаювання

Читать на русском
Автор
33197
Випічка виходить пишною та ароматною
Випічка виходить пишною та ароматною. Фото babusyni-retsepty

Такий пиріг замінить навіть торт на святковому столі

Ароматна домашня випічка радує не лише смакові рецептори, а й дарує будинку особливу атмосферу затишку. Дім завжди асоціюються з приємними та теплими спогадами та зі смачною шарлоткою.

Сьогодні ми разом із "Бабусиними рецептами" поділимося рецептом бананового пирога, перед яким неможливо встояти. Готується він напрочуд швидко і просто — вам просто потрібно змішати всі інгредієнти та відправити в духовку. Ви не зможете встояти проти такої смакоти.

Як приготувати банановий пиріг

Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • цукор – 80 г;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • молоко – 150 мл;
  • соняшникова олія – 60 мл;
  • борошно — 150 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • банан – 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйце, висипаємо сіль, ванільний та звичайний цукор. Збиваємо все до однорідного стану.
  2. В отриману масу вливаємо молоко та соняшникову олію, ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Туди ж додаємо борошно, розпушувач та замішуємо однорідне тісто.
  3. Банани чистимо і нарізаємо невеликими кружальцями.
  4. Сковороду змащуємо вершковим маслом та посипаємо цукром. На дно викладаємо підготовлені банани та заливаємо тістом. Накриваємо сковороду кришкою та на повільному вогні готуємо півгодини.

Готовий банановий пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою. Смачного!