У Болгарії люблять смачно поснідати: їхній омлет виходить нереально апетитним

Читать на русском
Автор
16036
Омлет виходить дуже пікантним
Омлет виходить дуже пікантним. Фото napensii.ua

Просто готується, швидко з’їдається

Для багатьох ідеальний ранок починається з чашки ароматної кави або чаю та смачного омлету. Цю на перший погляд звичну страву можна приготувати так, що захочеться так щоранку. Такий омлет може зробити вас трохи щасливішим.

У Болгарії також люблять вранці поласувати пишним омлетом, тільки роблять його з бринзою. Готується страва за лічені хвилини, а з’їдається ще швидше. Це відмінний варіант, щоб урізноманітнити своє "ранкове" меню. Сніданок вийде надзвичайно ніжним і дуже смачним. Рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати омлет по-болгарськи

Інгредієнти:

  • 4 курячі яйця;
  • 100 г бринзи;
  • 30 мл молока;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • зелена цибуля.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці за допомогою вінчика збиваємо яйця до однорідного стану.
  2. Бринзу натираємо на великій тертці та відправляємо до яєчної суміші. Туди ж додаємо молоко і все ретельно перемішуємо. При необхідності трохи солимо.
  3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та виливаємо яєчну масу. Готуємо омлет на маленькому вогні під кришкою 7-10 хвилин.
  4. Коли омлет підніметься, посипаємо подрібненою зеленою цибулею і готуємо ще близько 1-2 хвилин.

Поки готується омлет по-болгарськи, варимо ароматну каву та насолоджуємося. Смачного!