У Болгарії люблять смачно поснідати: їхній омлет виходить нереально апетитним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16036
Просто готується, швидко з’їдається
Для багатьох ідеальний ранок починається з чашки ароматної кави або чаю та смачного омлету. Цю на перший погляд звичну страву можна приготувати так, що захочеться так щоранку. Такий омлет може зробити вас трохи щасливішим.
У Болгарії також люблять вранці поласувати пишним омлетом, тільки роблять його з бринзою. Готується страва за лічені хвилини, а з’їдається ще швидше. Це відмінний варіант, щоб урізноманітнити своє "ранкове" меню. Сніданок вийде надзвичайно ніжним і дуже смачним. Рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати омлет по-болгарськи
Інгредієнти:
- 4 курячі яйця;
- 100 г бринзи;
- 30 мл молока;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- зелена цибуля.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці за допомогою вінчика збиваємо яйця до однорідного стану.
- Бринзу натираємо на великій тертці та відправляємо до яєчної суміші. Туди ж додаємо молоко і все ретельно перемішуємо. При необхідності трохи солимо.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та виливаємо яєчну масу. Готуємо омлет на маленькому вогні під кришкою 7-10 хвилин.
- Коли омлет підніметься, посипаємо подрібненою зеленою цибулею і готуємо ще близько 1-2 хвилин.
Поки готується омлет по-болгарськи, варимо ароматну каву та насолоджуємося. Смачного!