Без "Хлопушки" не обійдеться День святого Валентина: рецепт яскравого та незвичайного салату

Читать на русском
Автор
11202
Салат порадує і око, і шлунок
Салат порадує і око, і шлунок

Відмінний спосіб зізнатися у коханні коханій людині

Найрізноманітніші салати доречні і до сімейного обіду, і до святкового столу. Якщо хочеться порадувати другу половинку на День закоханих, приготуйте салат "Хлопавка".

Ця страва вразить кохану людину не лише смаком, а й зовнішнім виглядом. Такий салат за рецептом "Фокусу" — відмінний спосіб освідчитися в коханні.

Як приготувати салат "Хлопавка"

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • картопля – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • куряче філе;
  • буряк;
  • печериці – 200 г;
  • 1 цибулина;
  • грецькі горіхи;
  • майонез – 100 г;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, моркву, буряки відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертку в різні тарілки.
  2. Яйця варимо круто, остуджуємо, чистимо, натираємо та відправляємо в окрему миску.
  3. Філе відварюємо у підсоленій воді та нарізаємо маленькими кубиками.
  4. Нарізаємо цибулю та гриби, обсмажуємо їх до готовності в розігрітій сковороді з рослинною олією.
  5. На стіл викладаємо харчову плівку та формуємо салат. Першим шаром йде терта картопля, далі — куряче філе, зверху — гриби з цибулею та невеликою кількістю моркви. Кожен шар змащуємо майонезом, згортаємо рулет і відправляємо в холодильник на годину.
  6. Через вказаний час дістаємо рулет і знімаємо плівку. Змащуємо все майонезом та смужками викладаємо по черзі кольоровими лініями дрібно нарізану зелень, моркву, буряк, яєчний білок та жовток.

Подавайте салат з м’ясом по-королівськи. Це відмінний варіант для святкової вечері.