Без "Хлопушки" не обійдеться День святого Валентина: рецепт яскравого та незвичайного салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11202
![Салат порадує і око, і шлунок](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/04/eae7e531-afbafbddb61ddf1a3a8aaf3fc6189041.jpg?v=9187_1)
Відмінний спосіб зізнатися у коханні коханій людині
Найрізноманітніші салати доречні і до сімейного обіду, і до святкового столу. Якщо хочеться порадувати другу половинку на День закоханих, приготуйте салат "Хлопавка".
Ця страва вразить кохану людину не лише смаком, а й зовнішнім виглядом. Такий салат за рецептом "Фокусу" — відмінний спосіб освідчитися в коханні.
Як приготувати салат "Хлопавка"
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- куряче філе;
- буряк;
- печериці – 200 г;
- 1 цибулина;
- грецькі горіхи;
- майонез – 100 г;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Картоплю, моркву, буряки відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертку в різні тарілки.
- Яйця варимо круто, остуджуємо, чистимо, натираємо та відправляємо в окрему миску.
- Філе відварюємо у підсоленій воді та нарізаємо маленькими кубиками.
- Нарізаємо цибулю та гриби, обсмажуємо їх до готовності в розігрітій сковороді з рослинною олією.
- На стіл викладаємо харчову плівку та формуємо салат. Першим шаром йде терта картопля, далі — куряче філе, зверху — гриби з цибулею та невеликою кількістю моркви. Кожен шар змащуємо майонезом, згортаємо рулет і відправляємо в холодильник на годину.
- Через вказаний час дістаємо рулет і знімаємо плівку. Змащуємо все майонезом та смужками викладаємо по черзі кольоровими лініями дрібно нарізану зелень, моркву, буряк, яєчний білок та жовток.
Подавайте салат з м’ясом по-королівськи. Це відмінний варіант для святкової вечері.