Незвичайне поєднання та пікантний смак: цей салат з’їдять за хвилину
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 77727
![Гідна конкуренція звичним салатам](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/ec/df5688f8-09d4169972019a40622cb6e3d14d4ec1.jpg?v=2734_1)
За рецептом цього салату вишикується черга
Класичний салат з крабових паличок — дуже частий гість під час сімейних посиденьок та свят. Здається, їм неможливо нікого здивувати.
Однак ми з "На пенсії" спробуємо це зробити – ми приготуємо цю страву по-новому. У ньому не буде звичного вареного рису та кукурудзи – замість них ми додамо до салату інші інгредієнти. Незвичайний смак точно нікого не залишить байдужим.
Як приготувати салат з крабовими паличками та помідорами.
Інгредієнти:
- помідори — 200 г;
- крабові палички — 200 г;
- сир — 100 г;
- курячі яйця – 2 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- майонез – 1,5 ст. л.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця попередньо відварюємо, охолоджуємо в холодній воді, чистимо, натираємо на великій тертці або нарізаємо невеликими кубиками.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо, нарізаємо невеликими кубиками та разом з яйцями викладаємо в салатник.
- Свіжі помідори миємо під проточною водою, сушимо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо їх невеликими кубиками та відправляємо салатник до підготовлених інгредієнтів.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, додаємо салатник.
- Часник чистимо, пропускаємо через прес або натираємо на дрібній тертці, відправляємо в салатник.
- При необхідності все солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.
А якщо залишилося трохи крабових паличок, можна запекти їх у тісті. Така незвичайна закуска завжди буде у вас на стіл