За маминим рецептом, але зі своїм секретом: з цими відбивними і гарніру не захочеться

Читать на русском
Автор
2267
Ці відбивні полюбить уся родина
Ці відбивні полюбить уся родина. Фото vazhnoznat.com

Один інгредієнт — і страви не впізнати

Золотисті соковиті відбивні — що може бути простішим і водночас смачнішим. Ця страва готується швидко і є чудовим варіантом, якщо до вас несподівано прийшли гості або мало часу на приготування вечері.

Відбивні за рецептом "Господиньки" просто тануть у роті. Саме їх любила готувати наша мама, а ми просто трохи покращимо рецепт і для ніжності додамо трохи гірчиці. Лише кілька хвилин – і на столі у вас неповторна на смак страва. Ці соковиті та шикарні відбивні можна подавати навіть на святковий стіл!

Як приготувати відбивні зі свинини

Інгредієнти:

  • м’ясо свинини – 1 кг;
  • часник – 3 зубчики;
  • гірчиця — 2 ч. л.;
  • сіль і перець — на свій смак;
  • яйця – 6 шт.;
  • борошно — 150 г;
  • рослинна олія — для обсмажування.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо свинини нарізаємо довільними шматками та відбиваємо молоточком.
  2. Кожен шматок м’яса посипаємо перцем, сіллю, додаємо часник та трохи гірчиці. Поступово розподіляємо з усіх боків.
  3. У миску висипаємо борошно, в інший збиваємо яйця із сіллю.
  4. М’ясо занурюємо спочатку в борошно, тоді — в яйце з сіллю.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо відбивні з обох боків до золотистого кольору та подаємо на стіл.

До речі, дуже смачними виходять відбивні у деруні за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і переконайтеся самі.