За маминим рецептом, але зі своїм секретом: з цими відбивними і гарніру не захочеться
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2267
Один інгредієнт — і страви не впізнати
Золотисті соковиті відбивні — що може бути простішим і водночас смачнішим. Ця страва готується швидко і є чудовим варіантом, якщо до вас несподівано прийшли гості або мало часу на приготування вечері.
Відбивні за рецептом "Господиньки" просто тануть у роті. Саме їх любила готувати наша мама, а ми просто трохи покращимо рецепт і для ніжності додамо трохи гірчиці. Лише кілька хвилин – і на столі у вас неповторна на смак страва. Ці соковиті та шикарні відбивні можна подавати навіть на святковий стіл!
Як приготувати відбивні зі свинини
Інгредієнти:
- м’ясо свинини – 1 кг;
- часник – 3 зубчики;
- гірчиця — 2 ч. л.;
- сіль і перець — на свій смак;
- яйця – 6 шт.;
- борошно — 150 г;
- рослинна олія — для обсмажування.
Спосіб приготування:
- М’ясо свинини нарізаємо довільними шматками та відбиваємо молоточком.
- Кожен шматок м’яса посипаємо перцем, сіллю, додаємо часник та трохи гірчиці. Поступово розподіляємо з усіх боків.
- У миску висипаємо борошно, в інший збиваємо яйця із сіллю.
- М’ясо занурюємо спочатку в борошно, тоді — в яйце з сіллю.
- Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо відбивні з обох боків до золотистого кольору та подаємо на стіл.
До речі, дуже смачними виходять відбивні у деруні за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і переконайтеся самі.