Перестаньте "вбивати" свій телефон: якої помилки при зарядці припускаються багато хто

Читать на русском
Автор
14036
Як не можна заряджати телефон
Як не можна заряджати телефон. Фото Freepik

Потрібно просто запам’ятати одне важливе правило

Багато хто щодня заряджає телефон і допускає при цьому помилку, яка буквально виводить з ладу батарею. Йдеться про зарядку пристрою, не знімаючи з нього чохол.

Експерти впевнені, що це може спричинити дві великі проблеми: перегрів акумулятора та ламання роз’єму. Ще небезпечніше, якщо в цей момент телефон використовуватиметься, наприклад, для ігор або навіть просто гортання сторінки в соцмережах.

Якщо за таких умов заряджати гаджет постійно, то згодом це може призвести до перенагрівання. Це своєю чергою не тільки уповільнює швидкість заряджання, а й скорочує термін служби батареї.

Щоб уникнути подібних проблем, рекомендується просто взяти собі за правило знімати чохол телефону, і тільки потім приєднувати його до джерела живлення.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати мобільний телефон. Ці звички роблять багато власників смартфонів і в результаті це призводить до виведення гаджета з ладу за невеликий проміжок часу. Є кілька правил, які слід враховувати під час заряджання, щоб уникнути подібних проблем.