Захочеться з'їсти одразу весь: простий та смачний салат із пекінської капусти

Читать на русском
Автор
39700
Смачний, ситний, святковий салат
Смачний, ситний, святковий салат. Фото simplerecipes.top

Страва готується дуже швидко

Салати з пекінської капусти завжди популярні на святковому столі. Актуальні вони й просто до вечері.

Так, можна приготувати смачну страву з пекінки та шинки. Або ж зробити салат із цього овочу, що вийде не гірше, ніж "Цезар", інформує "Своїми руками".

Як приготувати салат із пекінської капусти та печериць

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • пекінська капуста — 1 шт.;
  • мариновані печериці — 300 г;
  • сир твердий — 100 г;
  • майонез;

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту дрібно нашаткувати.
  2. Курячу грудку відварити, остудити, нарізати невеликими кубиками.
  3. Гриби за необхідності розрізати навпіл.
  4. Сир натерти на дрібній тертці.
  5. На дно тарілки викласти половину капусту, зробити майонезну сіточку.
  6. Викласти половину грибів, а потім курку, зробити майонезну сіточку.
  7. Викласти так всі шари, зверху салат посипати сиром.

А якщо ви любите пекінську капусту, приготуйте незвичайний салат з цим овочем та буряком. Така страва пасуватиме до будь-якого гарніру.