Захочеться з'їсти одразу весь: простий та смачний салат із пекінської капусти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 39722
![Смачний, ситний, святковий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/e8/fd53cce0-0b92755d43d15cee4a26a9364ad6de8c.jpg?v=4092_1)
Страва готується дуже швидко
Салати з пекінської капусти завжди популярні на святковому столі. Актуальні вони й просто до вечері.
Так, можна приготувати смачну страву з пекінки та шинки. Або ж зробити салат із цього овочу, що вийде не гірше, ніж "Цезар", інформує "Своїми руками".
Як приготувати салат із пекінської капусти та печериць
Інгредієнти:
- куряча грудка — 300 г;
- пекінська капуста — 1 шт.;
- мариновані печериці — 300 г;
- сир твердий — 100 г;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту дрібно нашаткувати.
- Курячу грудку відварити, остудити, нарізати невеликими кубиками.
- Гриби за необхідності розрізати навпіл.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- На дно тарілки викласти половину капусту, зробити майонезну сіточку.
- Викласти половину грибів, а потім курку, зробити майонезну сіточку.
- Викласти так всі шари, зверху салат посипати сиром.
А якщо ви любите пекінську капусту, приготуйте незвичайний салат з цим овочем та буряком. Така страва пасуватиме до будь-якого гарніру.