За хвилину від "Принца" не залишиться ні шматочка: цей салат перетворить будь-який стіл на королівський
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2351
![Страва виходить ситною та поживною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/e1/da61641a-d153fae3709c4ca42b015c94476c5e1a.jpg?v=1195_1)
Гості обов’язково попросять рецепт
Скільки б найрізноманітніших салатів ми не приготували, завжди хочеться порадувати себе, близьких та друзів незвичайними рецептами. Саме тому ми ділимося ще одним.
Сьогодні ми з "Рецептами Кождый День" поділимося ще одним смачним та поживним салатом "Принц". Попри простоту приготування та бюджетні інгредієнти, він прикрасить навіть святковий стіл. "Принц" — це кохання з першої ложки.
Як приготувати салат "Принц"
Інгредієнти:
- яловичина — 500 р.;
- курячі яйця — 4 шт.;
- солоні огірки — 6 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- волоські горіхи — 1 склянка;
- майонез — 200 р.
Спосіб приготування:
- Яловичину миємо, відварюємо до готовності, даємо охолонути та розбираємо м’ясо на волокна.
- Огірки натираємо на великій тертці, пропускаємо через прес очищений часник, змішуємо два інгредієнти.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Волоські горіхи подрібнюємо та обсмажуємо на сухій сковороді протягом кількох хвилин.
- Збираємо салат пошарово. Першим шаром у салатник викладаємо м’ясо, далі – огірки з часником, після – відварені яйця. Кожен шар змащуємо майонезом, зверху прикрашаємо салат волоськими горіхами.
Подавати салат можна з улюбленим гарніром. "Принц" точно не залишить байдужим навіть гурмана.