За хвилину від "Принца" не залишиться ні шматочка: цей салат перетворить будь-який стіл на королівський

Читать на русском
Автор
2351
Страва виходить ситною та поживною
Страва виходить ситною та поживною. Фото Рецепты Каждый День

Гості обов’язково попросять рецепт

Скільки б найрізноманітніших салатів ми не приготували, завжди хочеться порадувати себе, близьких та друзів незвичайними рецептами. Саме тому ми ділимося ще одним.

Сьогодні ми з "Рецептами Кождый День" поділимося ще одним смачним та поживним салатом "Принц". Попри простоту приготування та бюджетні інгредієнти, він прикрасить навіть святковий стіл. "Принц" — це кохання з першої ложки.

Як приготувати салат "Принц"

Інгредієнти:

  • яловичина — 500 р.;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • солоні огірки — 6 шт.;
  • часник — 3 зубчики;
  • волоські горіхи — 1 склянка;
  • майонез — 200 р.

Спосіб приготування:

  1. Яловичину миємо, відварюємо до готовності, даємо охолонути та розбираємо м’ясо на волокна.
  2. Огірки натираємо на великій тертці, пропускаємо через прес очищений часник, змішуємо два інгредієнти.
  3. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
  4. Волоські горіхи подрібнюємо та обсмажуємо на сухій сковороді протягом кількох хвилин.
  5. Збираємо салат пошарово. Першим шаром у салатник викладаємо м’ясо, далі – огірки з часником, після – відварені яйця. Кожен шар змащуємо майонезом, зверху прикрашаємо салат волоськими горіхами.

Подавати салат можна з улюбленим гарніром. "Принц" точно не залишить байдужим навіть гурмана.