Такими пиріжками нагодуєте всю сім'ю: візьміть два яйця та головку капусти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 34459
![Пишні, смачні, апетитні, для всієї родини](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/e9/c8daf421-6e444cadff961e749bc1204e0d193e91.jpg?v=9161_1)
Пиріжки виходять дуже ароматними
Якщо фаршу вдома не знайшлося, а смачних ситних пиріжків хочеться — виручить головка капусти. Її не лише можна потушкувати з томатом, але й приготувати страву, яка може бути основною або смакуватиме, як перекус.
Йдеться про бюджетні капустяні пиріжки, що готуються з цього овочу, двох яєць та ще кількох інгредієнтів. А рецептом з нами поділилися на порталі "Майстерня ідей".
Як приготувати капустяні пиріжки
Інгредієнти:
- капуста – 500 г;
- цибуля – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- кефір – 500 мл;
- борошно – 400 г;
- сіль та перець за смаком;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на розігрітій з олією сковороді до золотистості.
- Додати до неї дрібно нашатковану капусту та натерту на великій тертці моркву.
- Перемішати, накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин на невеликому вогні.
- Посолити, поперчити, перемішати, залишити охолонути.
- В окремій мисці яйця збити з сіллю та кефіром.
- Додати борошно, перемішати.
- Додати овочі, перемішати.
- Сформувати з тіста невеликі щільні пиріжки.
- Викласти пиріжки на розігріту з олією сковороду, обсмажити з обох боків до готовності.
- Подавати такі пиріжки смачно з соусами: томатним або білим часниковим.
А якщо ви любите капусту рекомендуємо також приготувати квашену капусту за рецептом "Телеграфа". Добавку попросить навіть бабуся.