Цвітна капуста може бути смачною: приготуйте її за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5312
Страву можна подавати як закуску або як гарнір до м'яса або риби
Цвітна капуста є дуже корисним овочом. Ті, хто любить її, їдять її буквально в будь-якому вигляді: сирою, маринованою, запеченою, або у вигляді котлет.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати цвітну капусту, обсмаживши її в хрусткому клярі — у такому вигляді вона сподобається всім. А рецептом із нами поділилися на порталі "Майстерня ідей".
Як приготувати цвітну капусту в клярі
Інгредієнти:
- 1 качан цвітної капусти;
- 3 яйця;
- 6 ст. л. борошна;
- олія для смаження;
- 1 склянка панірувальних сухарів;
- 50 г тертого твердого сиру;
- 1/2 ч. л. приправи каррі (можна замінити іншими улюбленими спеціями);
- сіль;
Спосіб приготування:
- Качан капусти розібрати на суцвіття, промити, покласти у каструлю з водою, посолити.
- Варити після закипання не більше 5 хвилин, рідину злити, капусту залишити у друшляку.
- Яйця збити, додати сіль, карі та невелику кількість борошна.
- Окремо з’єднати натертий твердий сир і панірувальні сухарі.
- Шматочки капусти по черзі занурити в кляр та обваляти в сухарях.
- Викласти на розігріту з олією сковороду, обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки.
А якщо ви любите цвітну капусту, рекомендуємо приготувати її в йогурті. Вона вийде ніжною, соковитою і навіть трохи нагадуватиме східні делікатеси.