Більше жодної шаурми в найближчому кіоску: страва, з якою ви забудете про фастфуд
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 710
![Відмінна ідея для ситного перекушування](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/75/0939cd61-e03bb3514b8e144568b3d129203d8757.jpg?v=6279_1)
Таку страву проситимуть щодня
Різноманітні страви з лаваша – це чудова заміна вуличному фастфуду. Готуються вони швидко, а виходять дуже ситними та поживними.
Спробуйте приготувати м’ясні рулети з лаваша від "Бабусиних рецептів" — і ви переконаєтесь у цьому самі. Вони виходять настільки смачними, що близькі відмовляться від перекушування в інших місцях.
Як приготувати рулети з лавашу
Інгредієнти:
- лаваш — 2 листи;
- філе курячого стегна – 600 г;
- печериці – 400 г;
- морква – 200 г;
- солодкий перець – 150 г;
- зелена цибуля – 100 г;
- соняшникова олія – 50 мл;
- сіль – половина чайної ложки;
- карі – половина чайної ложки;
- гострий перець – 1 ч. л.;
- майонез – 130 г;
- часник – 2 зубчики;
- кріп – пучок.
Спосіб приготування:
- Моркву чистимо і натираємо на тертці, солодкий перець нарізаємо соломкою, зелену цибулю дрібно шаткуємо, гриби чистимо і нарізаємо невеликими шматочками. М’ясо миємо та дрібно нарізаємо.
- Викладаємо гриби на суху сковороду, обсмажуємо до зменшення в розмірі, додаємо рослинну олію, моркву, перець і тушкуємо протягом 4 хвилин. Потім до сковороди відправляємо цибулю, солимо і перемішуємо.
- В окремій сковороді обсмажуємо куряче філе до золотистого кольору, додаємо карі, перець, подрібнений окрім та пропущений через прес часник.
- Готове куряче м’ясо змішуємо з овочевою масою, викладаємо начинку всередину лаваша і скручуємо в рулет. Викладаємо його на застелене пергаментом деко, змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин.
До речі, вірменський лаваш для рулету ви легко приготуєте вдома. Це дуже просто та швидко.