Німці люблять поласувати вінегретом: для пікантності вони додають до салату один фрукт

Читать на русском
Автор
36537
Вітамінна, бюджетна та смачна страва
Вітамінна, бюджетна та смачна страва. Фото zira.uz

Близькі здивуються пікантності звичайного вінегрету

Одним із найпопулярніших зимових салатів є класичний вінегрет. Для приготування страви ми зазвичай використовуємо буряки, моркву, солоні огірки, картопля і додаємо для різноманітності улюблені продукти.

А ось німецькі кулінари додають у салат незвичайний інгредієнт – яблуко. Такий салат виходить більш вітамінним, легким і водночас ситним — ідеальна страва для довгих зимових вечорів. Незвичайним рецептом ділиться Today.

Як приготувати вінегрет по-німецьки

Інгредієнти:

  • картопля – 2-3 шт.;
  • буряк – 1 великий або два невеликих;
  • велика морква – 1 шт.;
  • біла солодка цибуля — 1 шт.;
  • яблуко — 1 шт.;
  • солоні огірки — 2-3 шт.;
  • оливкова або соняшникова олія;
  • сіль та спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, буряки та моркву відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо овочам охолонути та нарізаємо їх кубиками однакового розміру.
  2. Яблуко чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш такими ж кубиками, як і овочі.
  3. Для приготування заправки змішуємо олію із сіллю та спеціями.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо соусом, ретельно все перемішуємо і відправляємо перед подачею страву на півгодини в холодильник.

А щоб зварити буряк швидше, можна скористатися одним із лайфхаків "Телеграфа". Так ви проведете на кухні менше часу.