Для цього вінегрету вам знадобиться сковорідка: салат, який і здивує, і наситить

Читать на русском
Автор
20621
Класичний вінегрет у незвичайному виконанні Новина оновлена 15 листопада 2023, 14:06
Класичний вінегрет у незвичайному виконанні. Фото zira.uz

Цю незвичайну страву з’їдять за секунди

Один із наших найулюбленіших салатів узимку – це вінегрет. Зазвичай ми готуємо його в холодні місяці — саме в цей час свіжих овочів вже немає, а буряк, морква та картопля також доступні. До того ж готувати його — простіше нікуди.

Але якщо звичайний вінегрет вам набрид, Shuba пропонує приготувати гарячий салат. Цей простий і смачний гарнір приємно здивує всіх, хто спробує.

Як приготувати гарячий вінегрет

Інгредієнти на 4 порції:

  • олія соняшникова — 100 г;
  • буряк — 1 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • картопля — 3 шт.;
  • капуста білокачанна — 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • паста томатна — 20 г;
  • горошок консервований — 200 г;
  • зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Овочі очистьте та промийте. Буряк наріжте кубиками, моркву — соломкою, картоплю — брусочками, а капусту та цибулю нашаткуйте.
  2. Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію. Додайте буряки та смажте протягом 10 хвилин.
  3. Через вказаний час додайте моркву, картоплю та смажте ще 10 хвилин.
  4. Додайте капусту та цибулю, влийте розведену в 100 мл води томатну пасту. Посоліть, поперчіть та готуйте ще 10-15 хвилин.
  5. В кінці приготування додайте горошок та зелень, перемішайте та вимкніть вогонь. Подавайте гарячий вінегрет до столу одразу після приготування.

Раніше ми розповідали, як готують вінегрет у Німеччині. Спробуйте і вам сподобається!