Для цього вінегрету вам знадобиться сковорідка: салат, який і здивує, і наситить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20618
Цю незвичайну страву з’їдять за секунди
Один із наших найулюбленіших салатів узимку – це вінегрет. Зазвичай ми готуємо його в холодні місяці — саме в цей час свіжих овочів вже немає, а буряк, морква та картопля також доступні. До того ж готувати його — простіше нікуди.
Але якщо звичайний вінегрет вам набрид, Shuba пропонує приготувати гарячий салат. Цей простий і смачний гарнір приємно здивує всіх, хто спробує.
Як приготувати гарячий вінегрет
Інгредієнти на 4 порції:
- олія соняшникова — 100 г;
- буряк — 1 шт.;
- морква — 2 шт.;
- картопля — 3 шт.;
- капуста білокачанна — 200 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- паста томатна — 20 г;
- горошок консервований — 200 г;
- зелень — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Овочі очистьте та промийте. Буряк наріжте кубиками, моркву — соломкою, картоплю — брусочками, а капусту та цибулю нашаткуйте.
- Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію. Додайте буряки та смажте протягом 10 хвилин.
- Через вказаний час додайте моркву, картоплю та смажте ще 10 хвилин.
- Додайте капусту та цибулю, влийте розведену в 100 мл води томатну пасту. Посоліть, поперчіть та готуйте ще 10-15 хвилин.
- В кінці приготування додайте горошок та зелень, перемішайте та вимкніть вогонь. Подавайте гарячий вінегрет до столу одразу після приготування.
Раніше ми розповідали, як готують вінегрет у Німеччині. Спробуйте і вам сподобається!