Близькі оближуть тарілки: найсмачніший салат із простих продуктів

Читать на русском
Автор
20220
Яскравий легкий вітамінний салат на кожен день
Яскравий легкий вітамінний салат на кожен день. Фото easy-cooking.com.ua

Салат стане чудовим доповненням до м'ясних страв

Якщо ситні майонезні салати на кшталт "Шуби" вже набридли, пропонуємо починати готуватися до весни та додавати більше зелені до своїх страв. Так, можна приготувати салат з зеленню, грушею та сиром або ж звернути увагу на зелений салат з помідорами чері та моцарелою.

Виходить страва дуже ніжною та смачною внаслідок поєднання інгредієнтів та заправки. А рецептом з нами поділилися на порталі "Катрусина кухня".

Як приготувати зелений салат з яйцями та моцарелою

Інгредієнти:

  • 15 перепелиних яєць;
  • 10-15 шт. помідорів чері;
  • 6-10 шт. кульок моцарелли (залежно від розмірів);
  • салатна суміш;
  • 100 г майонезу;
  • 50 мл оливкової олії
  • лимонний сік або оцет з водою – за смаком;
  • 0,5 ст.л. цукру;
  • гірчиця;
  • сіль;
  • приправи (перець, базилік, орегано і т.п.);

Спосіб приготування:

  1. Перепелині яйця відварити, розрізати навпіл.
  2. Помідори чері та моцарелу розрізати на шматочки залежно від їх розмірів.
  3. Приготувати заправку, змішавши майонез, гірчицю, олію, лимонний сік або оцет, сіль, цукор, приправи.
  4. На тарілку викласти салатну суміш.
  5. Зверху на салат викласти вперемішку чері, порізані навпіл яйця та моцарелу.
  6. Полити салат заправкою та можна подавати до столу.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.