Цього бюджетного салату готуйте одразу потрійну порцію: дешева закуска з буряка
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 728
![Це ідеальний гарнір для будь-якої страви](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/62/42df3952-334676758dcc0127c74eecbce36f562b.jpeg?v=6214_1)
Чудова вітамінна закуска на щодень
Ми розповідали, як приготувати чудовий вітамінний салатик з бюджетних інгредієнтів. Тепер ділимось рецептом смачного та яскравого салату з буряка. Особливо смачним його робить додавання невеликої кількості огіркового розсолу.
Його можна приготувати більше і поставити в холодильник — він чудово зберігається та стає ще смачнішим за кілька годин. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- буряки (сирі) – 800 г
- цибулі – 2 шт
- огірки мариновані – 3 шт
- розсіл від огірків – 100 мл
- часник – 1 зуб
- сіль – до смаку
- чорний перець – до смаку
Спосіб приготування:
- Буряк натираємо на тертці для корейської моркви або на звичайній тертці. Цибулю чистимо та нарізаємо півкільцями.
- Мариновані огірки нарізаємо соломкою. Беремо глибоку сковороду, наливаємо туди олію та розігріваємо на плиті.
- Обсмажуємо цибулю до напівпрозорості. Після цього додаємо буряк і обсмажуємо під кришкою майже до готовності, час від часу перемішуючи.
- Після цього додаємо огірки, вливаємо 100 мл розсолу з маринованих огірків. Тушкуємо страву ще 3 хвилини.
- Додаємо подрібнений часник, чорний перець та трохи солі. Ретельно перемішуємо, тушкуємо ще хвилинку і вимикаємо.
Коли салат охолоне — можна подавати. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку з травами та вином.