Жодного святкового столу без цього "Монаха": салат, який підкорить усіх гостей

Читать на русском
Автор
91439
Ідеальна страва до свята
Ідеальна страва до свята. Фото babusyni-retsepty

Простота приготування та неповторний смак — це все про "Монах"

Здається, немає простішої у приготуванні страви, ніж салат. Потрібно просто необхідні інгредієнти, змішати або викласти шарами — і нереальна смакота на столі.

Сьогодні ми з "Бабусиними рецептами" пропонуємо здивувати близьких та гостей неймовірним м’ясним салатом "Монахом". Варто приготувати раз – і ця страва завжди буде на святковому столі. Неймовірне поєднання інгредієнтів захопить усіх, хто спробує хоча б ложку.

Як приготувати м'ясний салат "Монах"

Інгредієнти:

  • куряче філе — 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез – 5 ст. л.;
  • картопля – 4 шт.;
  • яйця – 5 шт.;
  • огірки солоні – 4 шт.;
  • зелена цибуля – пучок;
  • твердий сир – 150 г;
  • сіль — ½ ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю миємо, відварюємо до готовності. Коли вона охолоне, чистимо, натираємо на великій тертці, викладаємо першим шаром і змащуємо майонезом.
  2. Наступним шаром викладаємо подрібнені солоні огірки й також змащуємо майонезом.
  3. Відварюємо до готовності куряче філе, розбираємо на волокна та викладаємо наступним шаром, який також змащуємо майонезом.
  4. Варимо круто яйця, чистимо, натираємо на великій тертці. Разом із подрібненою цибулею викладаємо їх на м’ясний шар, покриваємо майонезом.
  5. Моркву натираємо на великій тертці, змішуємо з подрібненим часником та столовою ложкою майонезом. Викладаємо наступним шаром.
  6. Салат прикрашаємо шапочкою з тертого твердого сиру, за бажанням — кінзою та петрушкою та подаємо до столу.

Якщо приготуєте до "Монаха" віденський шніцель — гості просто ахнуть від захоплення. Спробуйте і переконайтеся самі.