Признайтесь у коханні за допомогою печива: фантастичний рецепт до Дня святого Валентина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1766
Печиво вийде дуже апетитним
Не за горами свято закоханих — День святого Валентина. Кожен кулінар захоче привітати свою другу половинку приголомшливою випічкою.
Разом зі Shuba пропонуємо порадувати близьку людину ароматним та поживним горіховим печивом. У рецепті вказано фундук, але ви можете використовувати лісові або волоські горіхи — печиво вийде таким же смачним.
Як приготувати печиво на День святого Валентина
Інгредієнти на 4 порції:
- фундук – 50 г;
- борошно пшеничне – 2 склянки;
- кориця мелена – 1 ч. л.;
- сода харчова – 1 ч. л.;
- цукор – 150 г;
- масло вершкове 73% — 250 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- лимон, сік — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Розм’якшене вершкове масло збиваємо разом із цукром та корицею. Туди ж додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу відправляємо яйця, гашену лимонним соком соду та подрібнені блендером горіхи. Вимішуємо тісто, накриваємо його харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на годину.
- Через зазначений час дістаємо тісто, розкочуємо його в пласт товщиною 0,5 см. За допомогою форм вирізаємо печиво і викладаємо його на застелене пергаментом деко.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів та відправляємо печиво на 7-10 хвилин.
Даємо готовому печиві охолонути, прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо з улюбленим глінтвейном. Насолоджуйтесь!