Признайтесь у коханні за допомогою печива: фантастичний рецепт до Дня святого Валентина

Читать на русском
Автор
1766
Ідеальна випічка до свята
Ідеальна випічка до свята. Фото shuba.life

Печиво вийде дуже апетитним

Не за горами свято закоханих — День святого Валентина. Кожен кулінар захоче привітати свою другу половинку приголомшливою випічкою.

Разом зі Shuba пропонуємо порадувати близьку людину ароматним та поживним горіховим печивом. У рецепті вказано фундук, але ви можете використовувати лісові або волоські горіхи — печиво вийде таким же смачним.

Як приготувати печиво на День святого Валентина

Інгредієнти на 4 порції:

  • фундук – 50 г;
  • борошно пшеничне – 2 склянки;
  • кориця мелена – 1 ч. л.;
  • сода харчова – 1 ч. л.;
  • цукор – 150 г;
  • масло вершкове 73% — 250 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • лимон, сік — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо разом із цукром та корицею. Туди ж додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу відправляємо яйця, гашену лимонним соком соду та подрібнені блендером горіхи. Вимішуємо тісто, накриваємо його харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на годину.
  3. Через зазначений час дістаємо тісто, розкочуємо його в пласт товщиною 0,5 см. За допомогою форм вирізаємо печиво і викладаємо його на застелене пергаментом деко.
  4. Розігріваємо духовку до 180 градусів та відправляємо печиво на 7-10 хвилин.

Даємо готовому печиві охолонути, прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо з улюбленим глінтвейном. Насолоджуйтесь!