Яким засобом протерти дерев’яні меблі, щоб служили довше: несподіваний продукт

Читать на русском
Автор
2393
Меблі з дуба потребують особливого догляду
Меблі з дуба потребують особливого догляду. Фото Freepik

Для очищення виробів вам потрібний один популярний продукт

Меблі з дерева — це не тільки міцний і вишуканий елемент інтер’єру як у домі, так і на відкритих майданчиках, але і матеріал, що вимагає особливого догляду. Для того, щоб дерев’яні вироби тішили око довгий час, важливо правильно доглядати меблі. Особливо важливо стежити за чистотою тріщин і щілин, щоб уникнути передчасного зношування деревини.

Один з найпопулярніших матеріалів для меблів — дуб, пише Express. Дивно, але для ефективного чищення таких виробів вам знадобиться лише один продукт – майонез. Цей лайфхак особливо корисний при прибиранні садових меблів із дуба.

Як очистити дерев’яні меблі майонезом

Перший крок – протерти меблі вологою тканиною, щоб видалити початковий бруд. Потім необхідно дати поверхні висохнути перед нанесенням захисного шару воску чи олії.

Якщо на меблі з’явилися плями, стане в пригоді незвичайний спосіб. Хоча може здатися дивним, але лише невелика кількість звичайного майонезу допоможе позбутися плям і навіть усунути легкі потертості. Просто втирайте його в деревину чистою тканиною після того, як поверхня була промита та висушена.

Раніше ми писали, чим почистити брудний килим. Один простий продукт для чоловіків впорається з цим нелегким завданням.