Є у кожній ванні: ось яким копійчаним засобом можна легко очистити срібні прикраси

Читать на русском
Автор
5638
Срібло знову засяє
Срібло знову засяє. Фото Freepik

Нічого надприродного робити не потрібно

Чищення домашніх ювелірних прикрас може бути легким, якщо ви знаєте правильний метод. Раніше ми ділилися незвичайним лайфхаком з чистки золотих виробів за допомогою мийного засобу для посуду. Тепер ми поділимося з вами простим засобом для відновлення блиску срібла — зубною пастою. А ще вам знадобиться стара зубна щітка.

Метод може здатися незвичайним, але він уже перевірений тисячами користувачів, пише Express. Для відновлення блиску срібла просто використовуйте зубну пасту. До речі, цей метод можна застосувати для чищення інших предметів зі срібла у вашому домі, таких як столові прилади або різноманітний посуд.

Як почистити срібло зубною пастою

Після покупки срібні вироби, звичайно, сяють, проте з часмо тьмяніють і навіть чорніють. Якщо ви не хочете витрачати зайві гроші на професійне чищення, то скористайтеся нашою порадою.

Вам навіть не потрібно купувати спеціальні засоби, тому що все необхідне, швидше за все, вже є у вас вдома. Просто нанесіть зубну пасту на срібні прикраси та обережно почистіть їх старою зубною щіткою. Потім промийте вироби в мильній воді та відполіруйте до блиску за допомогою бавовняної тканини. Результат вас здивує – срібло буде виглядати як нове!

Раніше ми писали, чим відчистити жирні плями на кухні. Названо спосіб, який відмінно підходить і для виробів із нержавіючої сталі.