Нанесіть на килим лише один інгредієнт — і від старих плям не залишиться і сліду

Читать на русском
Автор
2126
Килим буде як новенький після такого прибирання
Килим буде як новенький після такого прибирання. Фото Freepik

Чоловіки користуються цим простим засобом практично щодня

Іноді очищати килими в оселі просто потрібно, і це можна зробити за допомогою доступних засобів. Прибирання шерсті та пилу з килима досить просте, але якщо не поспішати з усуненням деяких плям, вони можуть міцно закріпитися у волокнах. Однак навіть застарілі забруднення можна легко видалити самостійно в домашніх умовах.

Плями на килимі, будь то сліди від лап домашнього вихованця або розлив напою, слід негайно видаляти, інакше вони можуть пошкодити килимове покриття. Простий лайфхак, описаний у виданні Express, може допомогти у цій справі. Для нього потрібна звичайна біла піна для гоління.

Як усунути стару пляму на килимі

Піна для гоління ефективно справляється з неприємними плямами, що вбираються у ворс. Така піна безпечна для килимів, оскільки не містить барвників або пом’якшувальних речовин, які можуть спричинити нові плями.

Під час чищення килима потрібно використовувати теплу або прохолодну воду. Нанесіть піну на пляму, акуратно втирайте м’якою щіткою або тканиною, залиште на 10 хвилин, потім змийте і промокніть килим. Далі дайте йому висохнути природним чином.

Раніше ми розповідали, як усунути неприємний запах з килима. Є засіб, який потрібно насипати на підлогове покриття і залишити так на 15 хвилин.