Панкейки перетворять кожен сніданок на свято: цей рецепт змусить близьких прокидатися раніше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1348
Настільки смачно, що близькі будуть їсти зі сковороди
Пухкі, ароматні панкейки – один із улюблених нами сніданків. Це найкращий спосіб не лише смачно нагодувати родину, а й підняти свій настрій.
Сьогодні ми разом зі Shuba приготуємо панкейки із шоколадними дропсами. Інгредієнтів потрібно мало, часу на приготування – небагато, а насолоди та енергії від них – безліч!
Як приготувати панкейки з шоколадними дропсами
Інгредієнти на 8 порцій:
- борошно пшеничне – 250 г;
- сіль – 2 г;
- цукор – 50 г;
- сода харчова – 10 г;
- розпушувач – 3 г;
- кориця мелена – 1 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- молоко 2,5% — 430 мл;
- масло вершкове 73% — 70 г;
- ванільний екстракт – 12 мл;
- шоколадні дропси — 150 г;
- олія соняшникова – 40 мл.
Спосіб приготування:
- У великій мисці до однорідного стану збиваємо борошно, сіль, цукор, харчову соду, розпушувач та корицю.
- В іншій мисці з’єднуємо яйця, молоко, розтоплене вершкове масло та ваніль. Все ретельно перемішуємо.
- Яєчну суміш вливаємо в борошняну, перемішуємо до однорідності. В отримане тісто додаємо шоколадні дропси та розмішуємо до їх розчинення.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто і смажимо до рум’яності протягом 2-3 хвилин з кожного боку.
Найкраще до таких панкейків подати домашню "Нутеллу " або згущене молоко. Смачного.