Панкейки перетворять кожен сніданок на свято: цей рецепт змусить близьких прокидатися раніше

Читать на русском
Автор
1348
Виходять смачними та ситними Новина оновлена 06 лютого 2024, 05:31
Виходять смачними та ситними. Фото shuba.life

Настільки смачно, що близькі будуть їсти зі сковороди

Пухкі, ароматні панкейки – один із улюблених нами сніданків. Це найкращий спосіб не лише смачно нагодувати родину, а й підняти свій настрій.

Сьогодні ми разом зі Shuba приготуємо панкейки із шоколадними дропсами. Інгредієнтів потрібно мало, часу на приготування – небагато, а насолоди та енергії від них – безліч!

Як приготувати панкейки з шоколадними дропсами

Інгредієнти на 8 порцій:

  • борошно пшеничне – 250 г;
  • сіль – 2 г;
  • цукор – 50 г;
  • сода харчова – 10 г;
  • розпушувач – 3 г;
  • кориця мелена – 1 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • молоко 2,5% — 430 мл;
  • масло вершкове 73% — 70 г;
  • ванільний екстракт – 12 мл;
  • шоколадні дропси — 150 г;
  • олія соняшникова – 40 мл.

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці до однорідного стану збиваємо борошно, сіль, цукор, харчову соду, розпушувач та корицю.
  2. В іншій мисці з’єднуємо яйця, молоко, розтоплене вершкове масло та ваніль. Все ретельно перемішуємо.
  3. Яєчну суміш вливаємо в борошняну, перемішуємо до однорідності. В отримане тісто додаємо шоколадні дропси та розмішуємо до їх розчинення.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто і смажимо до рум’яності протягом 2-3 хвилин з кожного боку.

Найкраще до таких панкейків подати домашню "Нутеллу " або згущене молоко. Смачного.