Як заощадити на митті посуду: просто додайте в гель один копійчаний продукт

Читать на русском
Автор
29874
Зручно та дуже вигідно
Зручно та дуже вигідно. Фото Freepik

І миючого засобу вдвічі більше, і гроші цілі

Миття посуду — не найприємніша процедура, з якою стикається кожен господар. Саме тому гель для посуду — дуже потрібний продукт на кожній кухні.

В умовах дорожнечі хочеться заощадити, і миючий засіб — не виняток. Тому разом із "ТСН" пропонуємо подвоїти обсяг гелю для посуду, додавши до нього один бюджетний інгредієнт. Ви точно знайдете цей продукт на кухні.

Як заощадити на засобі для миття посуду

Щоб рідше купувати гель можна просто збільшити його обсяг. Для цього візьміть порожню пляшку і вилийте туди півпляшки миючого засобу. Потім закип’ятіть 500 г води, додайте в окріп 200 г соди та залиште суміш остигати.

Коли отриманий содовий розчин охолоне, налийте по половині суміші дві пляшки з гелем. Трохи потрясіть кожну пляшку, щоб гель розмішався і став однорідною консистенцією. Використовувати гель для душу можна за півгодини після приготування.

Таким чином у вас вийде дві повні пляшки миючого засобу для посуду. Завдяки простому продукту – харчовій соді – ви зможете подвоїти запаси гелю для миття посуду та таким чином заощадити свій бюджет. Вам не доведеться йти в магазин і вкотре купувати нову пляшку.

А якщо ви розріжете губку навпіл — заощадите ще більше. Спробуйте і переконайтеся самі.