Навіщо розрізати губки навпіл: хитрість, яка вирішить одразу дві проблеми

Читать на русском
Автор
32479
Лайфхак, про який ви не знали
Лайфхак, про який ви не знали. Фото Freepik

Ви будете приємно здивовані

Губки — це зручні помічники при митті посуду та прибирання кухні. Саме тому вони завжди присутні у кожному домі. Однак в умовах постійного зростання цін всі шукають способи заощадити таким чином, щоб це не впливало на якість прибирання.

Разом із "Главредом" ми поділимося однією простою хитрістю. Вона допоможе не тільки заощадити гроші, але й зробити миття посуду та прибирання кухні більш зручним та ефективним.

Як заощадити на миття посуду та прибирання кухні простим способом

Досвідчені господині задля економії застосовують простий, але ефективний метод. Все просто: вони розрізають навпіл губки.

Все дуже просто. Купуючи упаковку з кількох штук та розрізаючи кожну навпіл, ви отримуєте вдвічі губок більше для посуду за ті самі гроші.

За допомогою однієї половинки губки ви не тільки заощадите свої гроші. Процес миття посуду стане ще зручнішим. Вся річ у тому, що половиною губки легше помити посуд з важкодоступними місцями — наприклад, вузькі шийки та різноманітні заглиблення. Як бачите, одна проста хитрість — і ви збільшите ефективність збирання та заощадите гроші.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна довго використати губку для посуду. Виявляється, її потрібно міняти часто.