Звичайний буряковий салат смакуватиме по-іншому: просто додайте до нього один продукт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23771
![Смачний та корисний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/ea/adbf6b17-8dfeb3cb54a1ed772a927580a770ceab.png?v=6472_1)
Страва готується легко та виходить смачною
Рецепт "швидкого" бурякового салату з часником та майонезом знають, мабуть, усі. Проте його можна урізноманітнити додавши один продукт — гриби.
Цей салат на Гуцульщині називають "Шухи". Його традиційно готують на Святвечір або їдять у піст. Втім, ця страва чудово пасуватиме до картопляного пюре або гречки на вечерю. А рецептом з нами поділилися на порталі "Катрусина кухня".
Як приготувати буряковий салат з грибами
Інгредієнти:
- буряк — 400-500 г;
- білі гриби — 250 г;
- цибуля — 1 шт.;
- сіль, перець;
- олія;
- лимонний сік або оцет
Спосіб приготування
- Буряк зварити до готовності.
- Білі гриби помити, просушити, дрібно нарізати.
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з олією.
- Додати гриби, обсмажити.
- Буряк натерти на тертці, додати до нього обсмажені гриби з цибулею.
- Посолити, поперчити, додати олію та за бажанням лимонний сік, перемішати.
А якщо ви любите буряк, рекомендуємо приготувати смачний салат з цим овочем та грибами. Ця страва є незвичною на смак та виглядає святково.