Цей пиріг просто тане в роті: екзотична сирно-апельсинова випічка до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5410
Ніжне, ароматне тісто ідеально доповнюють соковиті ананаси
Холодні зимові вечори можна зробити більш затишними не тільки зваривши чай з обліпихи, але і приготувавши ароматну апельсинову випічку. Пиріг з сиром, цитрусами та ананасами виходить м’яким, повітряним та дуже смачним.
Це чудова можливість побалувати своїх близьких смакотою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати апельсиново-сирний пиріг
Інгредієнти:
- 50 г вершкового масла;
- 1 яйце;
- 100 г сиру (5-9%);
- 50 г цукру;
- 50 мл апельсинового соку;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 100-130 г борошна;
- 16-20 кілець ананасів (консервованих);
Спосіб приготування:
- З апельсина вичавити сік.
- Масло розтерти з цукром, додати яйце, перемішати.
- Додати сир, перемішати.
- Додати апельсиновий сік, перемішати.
- Додати розпушувач та борошно, перемішати.
- Тісто викласти у форму, застелену пергаментом, розрівняти.
- Зверху викласти кільця ананасів.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати ніжні синобони з найсмачнішою поливкою за рецептом "Телеграфа". Булочки з корицею готуються досить просто, а результат приємно вражає.