Іспанська формула ідеального омлету: ви готуватимете так щоранку

Читать на русском
Автор
7877
Приготувати такий сніданок простіше простого
Приготувати такий сніданок простіше простого. Фото Meta.ua

Яйця, картопля, цибуля, кілька хвилин — і сніданок на столі

Що може бути смачніше, швидше та корисніше на сніданок, ніж пишний омлет? Здається, що приготувати його дуже просто: необхідно збити яйця з молоком, додати спецій до свого смаку і підсмажити на сковороді.

Іспанський шеф-кухар Карлос Аргіньяно пропонує для приготування ідеального омлету правило 6-3-1. Візьміть шість яєць, три картоплини та одну цибулину – і страва виходитиме завжди.

Як приготувати ідеальний омлет за версією іспанського кулінара

Інгредієнти:

  • яйця курячі — 6 шт.;
  • картопля — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо товстими скибочками або кубиками. Аналогічно нарізаємо очищену цибулю.
  2. Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо картоплю до золотистого кольору. Додаємо цибулю, обсмажуємо, знімаємо з вогню та зливаємо олію.
  3. В окремій мисці збиваємо яйця. У яєчну масу додаємо картоплю та цибулю. Солимо на смак, за бажанням додаємо трохи молока.
  4. Отриману суміш виливаємо на сковороду з рослинною олією. Омлет обсмажуємо спочатку на сильному вогні, потім зменшуємо та смажимо страву на невеликому вогні до готовності.

Подаємо пишний омлет зі справжньою турецькою кавою та насолоджуємося. Смачного!