Іспанська формула ідеального омлету: ви готуватимете так щоранку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7874
Яйця, картопля, цибуля, кілька хвилин — і сніданок на столі
Що може бути смачніше, швидше та корисніше на сніданок, ніж пишний омлет? Здається, що приготувати його дуже просто: необхідно збити яйця з молоком, додати спецій до свого смаку і підсмажити на сковороді.
Іспанський шеф-кухар Карлос Аргіньяно пропонує для приготування ідеального омлету правило 6-3-1. Візьміть шість яєць, три картоплини та одну цибулину – і страва виходитиме завжди.
Як приготувати ідеальний омлет за версією іспанського кулінара
Інгредієнти:
- яйця курячі — 6 шт.;
- картопля — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо товстими скибочками або кубиками. Аналогічно нарізаємо очищену цибулю.
- Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинної олії та обсмажуємо картоплю до золотистого кольору. Додаємо цибулю, обсмажуємо, знімаємо з вогню та зливаємо олію.
- В окремій мисці збиваємо яйця. У яєчну масу додаємо картоплю та цибулю. Солимо на смак, за бажанням додаємо трохи молока.
- Отриману суміш виливаємо на сковороду з рослинною олією. Омлет обсмажуємо спочатку на сильному вогні, потім зменшуємо та смажимо страву на невеликому вогні до готовності.
Подаємо пишний омлет зі справжньою турецькою кавою та насолоджуємося. Смачного!