Тушковану капусту з’їдять усю і попросять добавки: просто додайте два інгредієнти

Читать на русском
Автор
76506
Ситно, смачно та просто
Ситно, смачно та просто. Фото vazhnoznat.com

Вжух — і смакота на столі

Хочеться чогось смачненького, але не хочеться довго готувати? У цьому випадку на допомогу приходить тушкована капуста.

Думаєте, що здивувати близьких цією стравою неможливо? Тоді додайте при приготуванні трохи фаршу та грибів – і тушкована капуста стане вдвічі смачнішою. Така апетитна страва стане головним хітом вашого столу. Простим та смачним рецептом діляться "Добрі новини". Цю приголомшливу капусту точно оцінить уся ваша родина.

Як приготувати тушковану капусту з м’ясом та грибами

Інгредієнти:

  • 1 середня капуста;
  • 300 г фаршу;
  • 200 г грибів;
  • 1 велика цибуля;
  • 2 морквини;
  • 2 ст. л. томатне пюре;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • зелень для подачі.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до золотистості. Додаємо подрібнені гриби та смажимо, доки не випарується вся вода.
  2. У сковороду до цибулі з грибами відправляємо фарш та смажимо до готовності. Туди ж відправляємо нарізану тонкими смужками капусту та подрібнену моркву, тушкуємо всі разом на середньому вогні під кришкою.
  3. Коли овочі стануть м’якими, додаємо томатне пюре, перемішуємо і тушкуємо протягом 10-15 хвилин.
  4. Солимо, перчимо, додаємо приправи на свій смак і за бажання прикрашаємо тертим сиром або подрібненими горіхами.

Подаємо готову тушковану капусту з улюбленим салатом. Близькі точно оцінять!