Близькі благатимуть про добавку: скільки не приготуйте тушкованої капусти — все буде мало
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 21392
![Таку капусту полюблять і дорослі, і діти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/33/75845a08-f0219e8867959f78f488ab2866cf0337.jpg?v=3679_1)
Сім’я не заспокоїться, доки всю не з’їсть
З капусти можна приготувати неймовірну кількість смачних та корисних страв — це і салати, і борщ, і капусняк. Однак, якщо хочеться по-справжньому порадувати своїх близьких, приготуйте їм тушковану капусту.
Здається, простіше неможливо нічого придумати. Однак якщо при приготуванні капусти додати трохи ковбаси, тушкована капуста заграє новими яскравими фарбами. І на святковий стіл, і до сімейної вечері – така страва за рецептом "УНІАН" доречна завжди
Як приготувати тушковану капусту з ковбасками
Інгредієнти:
- ковбаски, ковбаса (можна використовувати 2-3 види) — 300 г;
- білокачанна капуста — 500 г;
- морква — 1-2 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- кетчуп або томатний соус – 1 ч. л.;
- сіль, перець, спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Ковбасу нарізаємо кубиками або соломкою та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до рум’яності.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву натираємо на великій тертці, додаємо до ковбаси та смажимо протягом 5 хвилин помішуючи.
- Капусту шаткуємо і відправляємо в сковороду до інших інгредієнтів. Все солимо, перчимо, приправляємо улюбленими спеціями, додаємо томатний соус і трохи обсмажуємо.
- У сковороду додаємо півсклянки води та тушкуємо все під закритою кришкою близько 30 хвилин.
Готову капусту прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу з картопляним пюре. Смачного!