Близькі благатимуть про добавку: скільки не приготуйте тушкованої капусти — все буде мало

Читать на русском
Автор
21366
Таку капусту полюблять і дорослі, і діти
Таку капусту полюблять і дорослі, і діти. Фото shuba.life

Сім’я не заспокоїться, доки всю не з’їсть

З капусти можна приготувати неймовірну кількість смачних та корисних страв — це і салати, і борщ, і капусняк. Однак, якщо хочеться по-справжньому порадувати своїх близьких, приготуйте їм тушковану капусту.

Здається, простіше неможливо нічого придумати. Однак якщо при приготуванні капусти додати трохи ковбаси, тушкована капуста заграє новими яскравими фарбами. І на святковий стіл, і до сімейної вечері – така страва за рецептом "УНІАН" доречна завжди

Як приготувати тушковану капусту з ковбасками

Інгредієнти:

  • ковбаски, ковбаса (можна використовувати 2-3 види) — 300 г;
  • білокачанна капуста — 500 г;
  • морква — 1-2 шт.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • кетчуп або томатний соус – 1 ч. л.;
  • сіль, перець, спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу нарізаємо кубиками або соломкою та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до рум’яності.
  2. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву натираємо на великій тертці, додаємо до ковбаси та смажимо протягом 5 хвилин помішуючи.
  3. Капусту шаткуємо і відправляємо в сковороду до інших інгредієнтів. Все солимо, перчимо, приправляємо улюбленими спеціями, додаємо томатний соус і трохи обсмажуємо.
  4. У сковороду додаємо півсклянки води та тушкуємо все під закритою кришкою близько 30 хвилин.

Готову капусту прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу з картопляним пюре. Смачного!