Без "Доброї тещі" не обійдеться жоден обід: відкриєте холодильник — і знайдете все для салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 47040
![Бюджетна страва виходить дуже ситною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/ed/de891820-792cf8a13f12e30faa0d887f3efa4edf.jpg?v=0281_1)
Салат прикрасить будь-який стіл
Мало кого можна здивувати салатами. Це популярна страва на наших столах – ми готуємо їх до сімейного обіду, і на святковий стіл.
Але "Добра теща" точно здивує і близьких, і гостей. З простих продуктів, швидкий у приготуванні салат виходить дуже ситним та пікантним. Неймовірним рецептом ділиться "Скарбничка рецептів".
Як приготувати салат "Добра теща"
Інгредієнти:
- 300 г печериць;
- 300 г курячого філе;
- 100 г цибулі;
- 150 г моркви;
- 100 г маринованих огірків;
- 100 г консервованої кукурудзи;
- 3 курячі яйця;
- майонез;
- половина чайної ложки червоного перцю;
- сіль, перець на свій смак;
- 1 чайна ложка паприки;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Гриби нарізаємо пластинами, відправляємо на суху сковороду. Коли випарується вся рідина, додаємо олію, сіль, паприку, червоний і чорний перець, все ретельно перемішуємо.
- До грибів відправляємо нарізану чверть кільцями цибулю, перемішуємо і продовжуємо смажити.
- Через 5 хвилин у сковороду відправляємо нарізану брусочками моркву, перемішуємо. Коли овоч стане м’яким, знімаємо з вогню та залишаємо остигати.
- Яйця відварюємо круто, чистимо, нарізаємо невеликими шматочками та перекладаємо салатник.
- Куряче філе відварюємо до готовності, нарізаємо кубиками та відправляємо салатник.
- Додаємо до салату нарізані тонкими смужками огірки, консервовану кукурудзу та підсмажені гриби з овочами. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо на стіл.
Подаємо "Добру тещу" з картопляним пюре по-нідерландськи та насолоджуємося. Смачного.