Відкриєте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: фантастичний салат із того, що є під рукою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 44069
На святковий стіл подасте — гостей за вуха не відтягнете
Ми звикли готувати різноманітні салати з відвареного або запеченого буряка. А що, якщо приготувати страву із сирого овочу?
Такий незвичайний варіант салату пропонує "УНІАН". Варто додати до сирих буряків пекінську капусту — і такою стравою ви напевно здивуєте і близьких, і гостей. Його точно зметуть одним із перших навіть на святковому столі.
Як приготувати салат з сирого буряка та пекінської капусти
Інгредієнти:
- пекінська капуста — 500 г;
- сирий буряк — 300 г;
- зелена цибуля — 20 г;
- сіль, перець — до свого смаку;
- оливкова олія — 20 мл;
- волоські горіхи — 150 г;
- твердий сир — 200 г;
- гірчиця — 2 ст. л.;
- мед — 1 ст. л.;
- яблучний оцет — 2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Миємо та дрібно нарізаємо пекінську капусту, відправляємо її в салатник.
- Свіжі буряки миємо, чистимо і натираємо на дрібній або середній тертці та відправляємо до капусти.
- Подрібнюємо волоські горіхи, підсмажуємо їх і разом із тертим твердим сиром додаємо до буряків та капусти. Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелену цибулю.
- Для приготування заправки змішуємо гірчицю, мед, оливкову олію та яблучний оцет і додаємо в салат. Ретельно все перемішуємо та подаємо до столу.
А завтра спробуйте м’ясний салат зі смаженим буряком. Ви прийдете від нього в захват!