Готуватимете відбивні тільки так: додайте секретний інгредієнт до кляру

Читать на русском
Автор
2547
Ці відбивні виходять неймовірно соковитими та смачними
Ці відбивні виходять неймовірно соковитими та смачними. Фото babusyni-retsepty.com.ua

Вечеря для всієї сім'ї нашвидкуруч

Відбивні є досить популярною буденною стравою чи не у кожному домі. Дехто додає до них гірчицю, ще хтось — сухий часник, а ми пропонуємо приготувати незвичайний кляр, що зробить їх ще смачнішими.

Так, додавши до яйця сир, м'ясо стане ще соковитішим, а кляр — більш щільним. А рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати смачні відбивні

Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;
  • свинина – 0,5 кг;
  • твердий сир – 100 г;
  • сіль — за смаком;
  • чорний перець (мелений) – за смаком;
  • мускатний горіх – 2 дрібки;
  • пшеничне борошно – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промити, обсушити, нарізати тонкими слайсами, відбити.
  2. Відбиті шматочки посолити та поперчити за смаком.
  3. Сир натерти на дрібній тертці.
  4. У глибокій мисці збити вінчиком яйця, трішки посолити, додати мускатний горіх та спеції за смаком.
  5. Додати сир, перемішати.
  6. Кожен шматочок м'яса по черзі обваляти у борошні, потім у яйці, повторити двічі та викласти на розігріту з олією сковороду.
  7. Коли кляр добре схопиться, перевернути м'ясо, обсмажити з іншого боку до готовності.
  8. Готові відбивні викласти на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.

Раніше ми писали, як приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція