Такий шашлик дуже люблять у Греції: весь секрет у незвичайному маринаді

Читать на русском
Автор
3609
Рецепт на мільйон
Рецепт на мільйон. Фото shuba.life

Оцінять навіть затяті м’ясоїди

Якщо ви любите курку і готували її за різними рецептами, то сьогодні ми вас здивуємо. Сьогодні ми приготуємо шашлик, але не простий, а за грецьким рецептом.

Страва називається сувлаками і є популярною в Греції закускою. У нього досить давня історія, адже вперше згадувалося сувлаки ще за античності. І це не дивно: шашлик готується просто, а виходить дуже ніжним та соковитим. Це чудовий варіант для сімейного обіду або вечері, а також для дружніх посиденьок. Незвичайним рецептом ділиться Smachnonews.

Як приготувати сувлаки — шашлик по-грецьки

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 курячі грудки;
  • 60 мл оливкової олії;
  • 35 мл лимонного соку;
  • 3 зубчики часнику;
  • сіль, перець, орегано на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішуємо оливкову олію, лимонний сік. Додаємо 1 чайну ложку орегано та пропущений через прес часник, все ретельно перемішуємо.
  2. Курячі грудки миємо та нарізаємо кубиками однакового розміру приблизно 1 сантиметр. Підготовлене м’ясо відправляємо у маринад на 30 хвилин.
  3. Тим часом змочуємо палички для шашлику у воді та нанизуємо м’ясо на шампури.
  4. Обсмажуємо сувлаки на розігрітій сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.

Подаємо шашлик з домашнім хлібом та улюбленим соусом. Смачного!