Від неприємного запаху не залишиться й сліду: як освіжити взуття за ніч за допомогою одного засобу

Читать на русском
Автор
2108
Освіжити взуття допоможуть цитрусові
Освіжити взуття допоможуть цитрусові. Фото freepik.com, колаж "Телеграф"

Цей спосіб доступний усім

Взимку люди найчастіше стикаються із проблемою неприємного запаху зі взуття. Коли цілий день ходили у черевиках чи чоботях, а коли зняли їх удома, від них неприємно пахне. Вирішити цю проблему можна за допомогою простого засобу. "Телеграф" вже розповідав, як швидко висушити промокло взуття, а сьогодні ділиться, як позбутися неприємного запаху у взутті.

Як виявилося, допоможе простий засіб, який ми зазвичай викидаємо у смітник, пише unian.net. І цей засіб – звичайні шкірки від мандаринів, апельсинів та інших цитрусових.

Як прибрати неприємний запах із взуття — спосіб з мандаринами

Все, що вам потрібно, просто з’їсти мандарини, а шкірку не викидати, а подрібнити і покласти у взуття. Застебніть черевики або чоботи і залиште на ніч. Вранці ваше улюблене взуття буде свіже і матиме приємний аромат цитрусових.

Шкірка мандаринів чи апельсинів вбере неприємні запахи та подарує взуттю свіжий аромат. Цей спосіб підійде і для тих випадків, коли взуття промокло. Ви можете покласти всередину зім’яті газети, які приберуть зайву вологу, і шкірку цитрусових, яка подарує свіжий аромат черевикам або чоботям.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити зі взуттям, щоб воно не ковзало взимку. Прості та перевірені способи.