Готуватимете самі і навчите подруг: лінивий хачапурі за десять хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 44227
Хачапурі чудово смакуватимуть з ранковою кавою або чаєм
Вранці зазвичай не вистачає часу на приготування повноцінного сніданку. І щоб не перебиватися малопоживними бутербродами і не їсти щодня вівсянку, багато господинь шукають швидкі рецепти ситних страв.
Одним із таких є лінивий хачапурі, який готується буквально за лічені хвилини. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати лінивий хачапурі
Інгредієнти:
- 200 мл молока;
- 200 г сиру сулугуні (або адигейського);
- 1 яйце;
- 1 ч. л. солі (якщо сир солоний, то 0,5 ч. л.);
- 7 г розпушувача;
- 150-170 г борошна;
- олія;
- вершкове масло для змащування;
Спосіб приготування:
- Сир натерти на середній тертці.
- Яйце збовтати із сіллю, додати до нього молоко та сир, перемішати.
- Додати розпушувач та борошно, перемішати.
- На розігріту сковороду з олією викласти тісто, розрівняти, накрити кришкою.
- Обсмажити плескач протягом 10 хвилин з одного боку, перевернути та обсмажити з іншого протягом ще 5 хвилин.
- Готовий гарячий хачапурі змастити вершковим маслом.
А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.