Такого оселедця ви ще не куштували: спробуйте цей салат — і він буде у вашому холодильнику щодня

Читать на русском
Автор
12143
Ідеальна закуска на щодень і до святкового столу
Ідеальна закуска на щодень і до святкового столу. Фото shuba.life

Всі інгредієнти салату відмінно поєднуються між собою

Ми розповідали, як приготувати дуже смачний вітамінний салатик. Тепер ділимось рецептом ситного перекусу з солоного оселедця.

Рецептом поділились на порталі "1 хвилина". Його компоненти відмінно поєднуються між собою. Виходить ситна та смачна страва, яку можна готувати як на перекус, так і до святкового столу. Вона не вимагає багато часу на приготування, а її компоненти можна знайти в будь-якому магазині.

Інгредієнти:

  • Варена картопля — 2-3 штуки
  • Філе солоного оселедця — 2 штуки
  • Червона цибуля — 1 штука
  • Консервований зелений горошок — 100-150 грамів
  • Пучок кропу
  • Рослинна олія — 1-2 столові ложки

Спосіб приготування:

  1. Першим ділом потрібно підготувати інгредієнти. Варену картоплю очистити від шкірки і нарізати кубиками або брусочками.
  2. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями або пір'ям. Оселедець очистити від шкіри і кісток і нарізати невеликими шматочками. З зеленого горошку злити рідину.
  3. Замість консервованого горошку можна використовувати свіжий або заморожений. Його потрібно трохи відварити у підсоленій воді.
  4. У глибокій мисці змішати картоплю, оселедець, цибулю, горошок і кріп. Заправити салат рослинною олією до смаку.

Салат з оселедцем і картоплею можна подавати як самостійну страву або як закуску на святковий стіл. Також ми ділились рецептом смачного гуцульського салату Шухи.