Унікальний рецепт, з яким печінка виходить надзвичайно ніжною: дуже смачна страва за 10 хвилин

Читать на русском
Автор
63837
Страва виходить надзвичайно смачною
Страва виходить надзвичайно смачною. Фото vazhnoznat.com

Секрет — у ідеальній пропорції печінки та цибулі

Ми ділились рецептом дуже смачного теплого салату з печінкою. Тепер розповідаємо про цікавий спосіб приготування печінки з цибулею.

Цей спосіб приготування варто запам’ятати — адже печінка з ним виходить нереально смачною. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 500 г печінки
  • 500 г цибулі
  • 4-5 ст. л. олії
  • сіль, перець до смаку
  • інші спеції

Спосіб приготування:

  1. Печінку миємо та просушуємо на паперових серветках. Зачищаємо її від плівок та нарізаємо невеликими шматками. Якщо печінка куряча, можна навіть не різати.
  2. Чистимо цибулю, нарізаємо її напівкільцями або кубиками. Перемішуємо цибулю з печінкою.
  3. Розігріваємо сковороду з олією. На розпечену поверхню викладаємо печінку з цибулею, обов’язково в один шар. Накриваємо кришкою.
  4. Робимо найбільший і смажимо 3 хвилини без перемішування. Кришку теж не знімаємо.
  5. Додаємо сіль і перець до смаку. Тільки після цього перемішуємо. Вимикаємо вогонь.

Так на все приготування піде не більше, ніж 10 хвилин. Цибуля буде м’якою та соковитою, а печінка — танути в роті. Ідеально до такої печінки підійде ніжне картопляне пюре.