Унікальний рецепт, з яким печінка виходить надзвичайно ніжною: дуже смачна страва за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 63837
Секрет — у ідеальній пропорції печінки та цибулі
Ми ділились рецептом дуже смачного теплого салату з печінкою. Тепер розповідаємо про цікавий спосіб приготування печінки з цибулею.
Цей спосіб приготування варто запам’ятати — адже печінка з ним виходить нереально смачною. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 500 г печінки
- 500 г цибулі
- 4-5 ст. л. олії
- сіль, перець до смаку
- інші спеції
Спосіб приготування:
- Печінку миємо та просушуємо на паперових серветках. Зачищаємо її від плівок та нарізаємо невеликими шматками. Якщо печінка куряча, можна навіть не різати.
- Чистимо цибулю, нарізаємо її напівкільцями або кубиками. Перемішуємо цибулю з печінкою.
- Розігріваємо сковороду з олією. На розпечену поверхню викладаємо печінку з цибулею, обов’язково в один шар. Накриваємо кришкою.
- Робимо найбільший і смажимо 3 хвилини без перемішування. Кришку теж не знімаємо.
- Додаємо сіль і перець до смаку. Тільки після цього перемішуємо. Вимикаємо вогонь.
Так на все приготування піде не більше, ніж 10 хвилин. Цибуля буде м’якою та соковитою, а печінка — танути в роті. Ідеально до такої печінки підійде ніжне картопляне пюре.