Лише три інгредієнти і трохи часу: ароматне горіхове печиво до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13807
Процес приготування не займає багато часу
Коли є бажання приготувати щось смачне до чаю, а необхідних продуктів вдома не знайшлося, зробити смакоту можна буквально з нічого. Так, наприклад, можна приготувати манник із бюджетних продуктів або звернути увагу на розсипчасте горіхове печиво.
Таке печиво цікаво буде приготувати з дітьми, а сподобається воно кожному члену сім'ї. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати горіхове печиво
Інгредієнти:
- 150-160 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 80 г подрібнених волоських горіхів;
- пакетик ванільного цукру;
- 3 ст. л. цукрової пудри;
- дрібка солі
Спосіб приготування:
- Змішати розм'якшене вершкове масло з дрібкою солі та ванільним цукром.
- Додати цукрову пудру, збити до утворення пишної маси.
- Додати подрібнені волоські горіхи, перемішати.
- Поступово додати борошно та перетерти суміш у крихту — вона має вийти м'якою та розсипчастою.
- Сформувати з тіста кульки розміром з волоський горіх, викласти на деко застелене пергаментом.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин, залишити охолонути.
- Обваляти печиво у цукровій пудрі та можна подавати до столу.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.