Лише три інгредієнти і трохи часу: ароматне горіхове печиво до чаю

Читать на русском
Автор
13807
Продукти для печива знайдуться на кожній кухні
Продукти для печива знайдуться на кожній кухні. Фото gazdynja.com

Процес приготування не займає багато часу

Коли є бажання приготувати щось смачне до чаю, а необхідних продуктів вдома не знайшлося, зробити смакоту можна буквально з нічого. Так, наприклад, можна приготувати манник із бюджетних продуктів або звернути увагу на розсипчасте горіхове печиво.

Таке печиво цікаво буде приготувати з дітьми, а сподобається воно кожному члену сім'ї. Рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати горіхове печиво

Інгредієнти:

  • 150-160 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 80 г подрібнених волоських горіхів;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 3 ст. л. цукрової пудри;
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Змішати розм'якшене вершкове масло з дрібкою солі та ванільним цукром.
  2. Додати цукрову пудру, збити до утворення пишної маси.
  3. Додати подрібнені волоські горіхи, перемішати.
  4. Поступово додати борошно та перетерти суміш у крихту — вона має вийти м'якою та розсипчастою.
  5. Сформувати з тіста кульки розміром з волоський горіх, викласти на деко застелене пергаментом.
  6. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин, залишити охолонути.
  7. Обваляти печиво у цукровій пудрі та можна подавати до столу.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.