Просто змішайте манку та кефір: дивовижний десерт із нічого
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 37919
Манник на кефірі виходить дуже смачний, ніжний та розсипчастий
Смачний десерт можна приготувати вдома навіть, коли здається, що необхідних продуктів немає і доведеться йти до магазину. Однак існують рецепти смаколиків, які готуються буквально із нічого — як, наприклад, гарбуз, запечений з медом.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати манник із двох основних інгредієнтів. Ви здивуєтеся, наскільки це просто і смачно, інформують "Рецепты Simple Food".
Як приготувати манник
Інгредієнти:
- манка — 1 склянка;
- кефір — 2 склянки;
- цукор — 1 склянка;
- борошно – 1 склянка + 2 ст. л.;
- рослинна олія — 0,5 склянки;
- какао – 2 ст. л.;
- розпушувач для тіста 1 ч.л. або сода – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску висипати манку та цукор, перемішати.
- Додати кефір, перемішати, залишити на пів години.
- Додати олію, перемішати.
- Додати просіяне борошно та розпушувач, замісити тісто.
- Викласти тісто і застелену пергаментом форму для випічки.
- Випікати близько 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Приємна кислинка, солодкий корж і хрумка апетитна крихта — цей пиріг вище всяких похвал.