Лише один бюджетний інгредієнт відмиє сковороду до блиску: "хак" за 30 хвилин

Читать на русском
Автор
2497
Ваша сковорідка буде як нова
Ваша сковорідка буде як нова. Фото Freepik

Цей дешевий засіб є на будь-якій кухні

Миття посуду, здавалося б, звичайне і рутинне завдання, але іноді буває складно позбавитися від забруднень в обмежений час. Впоратися з жиром та нальотом допоможуть прості засоби, які завжди можна знайти на кухні. Іноді навіть без використання мийних засобів.

Розв'язання проблеми зі сковородою, що пригоріла, також може бути легким і недорогим — більше не будуть потрібні витрати на дорогі хімічні засоби. Про це пише express.

Чим і як відчистити сковороду від жиру

Звичайний засіб, такий як харчова сода, може стати універсальним компонентом для чищення в домі. Саме вона допоможе надати сковороді блиску. Якщо у вас є сковорода, яку довго не використовували, або ваша духовка заплямована відкладеннями, що пригоріли, харчова сода може стати розв'язанням цих проблем.

Спочатку промийте забруднену ділянку гарячою водою, потім посипте її невеликою кількістю харчової соди, щоб вона покрила всю поверхню. Залишіть суміш на пів години, перш ніж змити зі сковороди. Для посилення ефекту розпиліть на сковороду суміш води та звичайного оцту.

Раніше ми писали, чому їжа прилипає до антипригарної сковороди та як врятувати покриття. З цим впорається будь-який господар та господиня.