5 хвилин — і готово: "хак", як відчистити незмивний нагар і старий жир зі сковороди

Читать на русском
Автор
144918
Не викидайте посуд
Не викидайте посуд. Фото cpykami

Не доведеться навіть віддраювати жорсткою металевою губкою

Зазвичай її застосовують протягом багатьох років, і з часом на сковороді утворюється нагар, який стає невід’ємною частиною посуду, і який важко видалити.

Однак існує простий спосіб повернути вашій старій та улюбленій сковорідці первісний вигляд, використовуючи звичайні засоби, доступні кожній господині. Для того, щоб вона знову стала як нова, достатньо виконати кілька простих маніпуляцій і всього за 5 хвилин, пише cpykami.

Як видалити старий нагар зі сковороди

Підігрійте каструлю чи сковорідку на плиті до високої температури. Це важливо для ефективного очищення від нагару. Після цього переверніть посуд, помістіть його в мийку і дайте трохи охолонути.

Пательня

Нанесіть засіб для духовок і плит, додавши трохи води для рівномірного розподілу. Взаємодія із забрудненнями почнеться миттєво! Помірно розподіліть піну по всьому дну посуду губкою, щоб прискорити процес. Залишіть так на кілька хвилин.

сковорода з піною

Після цього ретельно промийте посуд під проточною водою, використовуючи рукавички. І, можливо, потрібно додати мийний засіб для посуду, щоб повністю видалити залишки розм’якшеного нагару.

Раніше ми писали, як відчистити жовтизну з ванни. Розкрито рецепт ефективного та копійчаного засобу для чищення.