Навіть найдешевше вино стане смачним: хитрий трюк для економії (відео)

Читать на русском
Автор
4835
Цікавий лайфхак з вином, про який мало хто знає
Цікавий лайфхак з вином, про який мало хто знає. Фото Freepik

Знадобиться звичайний капучинатор

Ми розповідали, як із користю застосувати недопите вино. Тепер ділимось крутим лайфхаком, який допоможе покращити смак недорогого вина.

Якщо ви придбали вино, смак якого вам не подобається, це можна виправити. Як це зробити, розповіли у блозі про вино bougywines.

Для цього знадобиться звичайнісінький капучинатор. Вино слід налити в келих менш ніж до половини посудини, а капучинатор — опустити в посудину майже до дна. Після цього потрібно почати збивати вино, опускаючи його та підіймаючи в рівні рідини. Процес повинен продовжуватися 30 секунд.

Одразу після того, як ви припините збивання, велкиа частина келиха буде зайнята пінкою, але це ненадовго. Залишіть напій на 1-2 хвилини у спокої — він повинен відпочити та стабілізуватись.

Після цього можна куштувати вино. Жінка на відео запевняє, що смак напою після цієї процедури став значно кращим.

Підпис під відео запевняє, що така процедура виводить вино за 8 доларів на абсолютно новий рівень, і тепер воно смакує як напій, що майже вдвічі дорожчий. Тому варто поекспериментувати з пристроєм для збивання молока.

До того ж, такий експеримент простий і не забере у вас багато часу. Натомість ви можете отримати смачне вино за нижчою ціною. Також ми розповідали, як вивести з одягу плями від вина.