Просто поставте на стіл "Соняшник" — і до інших страв гості навіть не притронуться
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2145
Для вечері у сімейному колі або на святковий стіл
Якщо ви не уявляєте життя без різноманітних салатів, то ми поділимося з вами ще одним рецептом. Варто лише подати таку страву на стіл, як вона здивує та підніме настрій усім близьким та гостям.
Таємниця салату у його казковому вигляді, адже ми подамо його у вигляді соняшника. Рецептів страви неймовірна кількість – її готують із різним м’ясом, крабовими паличками, томатами, сиром, грибами. Сьогодні ми з Shuba універсальним рецептом – з куркою, кукурудзою та грибами.
Як приготувати салат "Соняшник"
Інгредієнти:
- куряче філе – 400 г;
- печериці – 350 г;
- цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
- яйця курячі – 4 шт.;
- твердий сир – 150 г;
- оливки чорні без кісточки – 150 г;
- майонез 67%, чипси – на свій смак.
Додатково:
- сіль, олія – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо у підсоленій воді до готовності – це триватиме приблизно 20-25 хвилин. Даємо охолонути, дрібно нарізаємо, перемішуємо з|із| 2 ст. л. майонезу та викладаємо рівним шаром на плоску тарілку.
- Цибулю чистимо і 2-3 хвилини обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією. Додаємо гриби, смажимо ще 7-8 хвилин, викладаємо наступним шаром на м’ясо та змащуємо майонезом.
- Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо і відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на грибний шар, наносимо майонезну сіточку.
- Наступним шаром викладаємо натертий сир, який також змащуємо майонезом. Зверху натираємо яєчні жовтки та відправляємо салат на 5 годин у холодильник для просочення.
- Перед подачею верх салату прикрашаємо майонезною сіточкою, отримані квадратики викладаємо розрізані вздовж оливки, по колу розподіляємо чипси на кшталт пелюсток соняшника.
Подаємо салат із незвичайними голубцями. Смачного!