Ні фаршу, ні рису: рецепт незвичайних, але неймовірно апетитних голубців
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 83110
Улюблена страва за новим рецептом
Ніжні, соковиті голубці – популярна на наших кухнях страва як для повсякденного обіду, так святкового столу. Як правило, для начинки ми використовуємо рис і м’ясо, але завжди є місце експериментам.
Ось і ми зі Smachnonews вирішили поекспериментувати та приготувати голубці… з картоплею. Цей рецепт буде дуже доречним у разі, якщо вдома не виявилося фаршу. Страва виходить настільки смачною, що її оцінять навіть м’ясоїди.
Як приготувати голубці з картоплею
Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 велика капуста;
- 3 – 4 цибулини;
- 3 варені картоплини;
- 10 — 11 сирих картоплин;
- сіль, перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- З капусти вирізаємо качан, головку відправляємо в каструлю з окропом. Чекаємо півгодини та розбираємо її на листя.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо його на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
- Сирий картоплю чистимо, подрібнюємо в блендері або натираємо на тертці, як на деруни. Варену картоплю пюруємо і додаємо до сирого. Туди ж відправляємо цибулю, перець, сіль до смаку і ретельно все перемішуємо.
- Отриману начинку закручуємо в запарене листя капусти, складаємо голубці в каструлю, заливаємо водою і варимо близько 50-60 хвилин.
Подаємо голубці гарячими з грибною підливою, томатним соусом або домашньою сметаною. Вийде неймовірно смачно.