Ні фаршу, ні рису: рецепт незвичайних, але неймовірно апетитних голубців

Читать на русском
Автор
83117
Голубці виходять чудовими навіть без м’яса
Голубці виходять чудовими навіть без м’яса. Фото Українські новини

Улюблена страва за новим рецептом

Ніжні, соковиті голубці – популярна на наших кухнях страва як для повсякденного обіду, так святкового столу. Як правило, для начинки ми використовуємо рис і м’ясо, але завжди є місце експериментам.

Ось і ми зі Smachnonews вирішили поекспериментувати та приготувати голубці… з картоплею. Цей рецепт буде дуже доречним у разі, якщо вдома не виявилося фаршу. Страва виходить настільки смачною, що її оцінять навіть м’ясоїди.

Як приготувати голубці з картоплею

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 1 велика капуста;
  • 3 – 4 цибулини;
  • 3 варені картоплини;
  • 10 — 11 сирих картоплин;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. З капусти вирізаємо качан, головку відправляємо в каструлю з окропом. Чекаємо півгодини та розбираємо її на листя.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо його на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
  3. Сирий картоплю чистимо, подрібнюємо в блендері або натираємо на тертці, як на деруни. Варену картоплю пюруємо і додаємо до сирого. Туди ж відправляємо цибулю, перець, сіль до смаку і ретельно все перемішуємо.
  4. Отриману начинку закручуємо в запарене листя капусти, складаємо голубці в каструлю, заливаємо водою і варимо близько 50-60 хвилин.

Подаємо голубці гарячими з грибною підливою, томатним соусом або домашньою сметаною. Вийде неймовірно смачно.