Декілька мандарин і одна морквина: близькі не здогадаються, що ви готуєте салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 28762
З цією стравою близькі полюблять салати ще більше
Якщо ж ваших дітей неможливо змусити з’їсти хоча б ложечку овочевого салату, то цей рецепт для вас. Сьогодні ми приготуємо незвичайну страву, де головні продукти – це мандарини та морква.
Якщо ви ніколи не куштували такий салат, то саме час скористатися рецептом Знай.UA. Соковитий та вітамінний салат навіть вибагливі діти з’їдять за секунди. Перевіримо?
Як приготувати салат з мандаринів та моркви
Інгредієнти:
- мандарини — 350 г;
- яблуко — 190 г;
- морква — 160 г;
- горіхи волоські — 50 г;
- сік лимона – 15 мл;
- олія рослинна — 20 мл;
- кунжут білий — 5 г;
- сіль, перець чи суміш перців — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Миємо, сушимо яблуко, видаляємо насіння і за бажанням зрізаємо шкірку. Нарізаємо м’якуш тонкою соломкою і відправляємо в глибокий салатник.
- Моркву чистимо, натираємо на тертці для моркви корейською і відправляємо до яблука.
- Мандарини чистимо, поділяємо на часточки та видаляємо білі плівочки. Очищені часточки мандаринів розрізаємо на дві частини та відправляємо в салатник.
- Волоські горіхи подрібнюємо, додаємо до інших підготовлених інгредієнтів.
- Для приготування заправки змішуємо рослинну олію, сік лимона, сіль і суміш перців. Заправляємо салат, ретельно перемішуємо, посипаємо насінням кунжуту та подаємо до столу.
Тільки не викидайте шкірку від мандаринів ! Їх можна використовувати у кулінарії.