Змерзлий замок відкриється легко: просто змастіть ключ цим засобом з аптечки

Читать на русском
Автор
11165
Простий спосіб розблокувати замок
Простий спосіб розблокувати замок. Фото Відкриті джерела

Пару хвилин і ви зможете відкрити двері без особливих зусиль

Зима не зменшує обертів і у водіїв, які залишають свої авто вночі на вулиці, постійно виникають проблеми через морози. Докучають не тільки слизькі дороги й обледеніле лобове скло, але й змерзлий замок, який не дає проникнути в салон авто. На щастя, проблему із замком можна вирішити так само легко, як і захистити автомобільне скло від снігу та льоду. Достатньо використати лайфхак із популярним засобом з аптечки.

Як відкрити замерзлий замок авто

Звичайно, найпростіший спосіб розв'язати проблему із замерзлим замком – використовувати спеціалізований розморожувач, який можна купити на автозаправці або автомагазині. Розморозити замок можна і з WD-40. Цей засіб також можна використовувати для захисту від замерзання. Але якщо цих спеціальних засобів немає, скористайтесь альтернативою.

Ніколи не вставляйте ключ у замерзлий замок, оскільки це може зруйнувати механізм або навіть пошкодити сам ключ. Розтопити лід та відкрити двері допоможе гель для дезінфекції рук, який має у складі спирт. Натріть ключ цим гелем і обережно вставте його в замок. За деякий час ви зможете розблокувати механізм.

Є ще один спосіб, який відмінно підійде для розморожування замку. Візьміть грілку або пластикову пляшку і налийте в неї теплу воду. Піднесіть її до замку і потримайте кілька хвилин. Тепло розтопить лід усередині замку. Через деякий час двері легко відчиняться ключем. Будьте обережні й не притуляйте грілку впритул до замку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як надійно утеплити вікна взимку. Для цього вам знадобиться лише один предмет.