Салонна укладка в домашніх умовах: для цього трюку потрібен тільки фен

Читать на русском
Автор
4037
Укладка за 5 хвилин
Укладка за 5 хвилин. Фото Pexels

За допомогою цього лайфхака виходить ефектна зачіска

Після виходу з салону краси волосся завжди виглядає приголомшливо. Гарна укладка надає впевненості у собі та покращує настрій. Але ефект триває до наступного миття голови. Спроба самостійно укласти волосся, як це робили в салоні, зазвичай закінчується фіаско.

Але є трюк з феном, завдяки якому після сушіння волосся виглядатиме не гірше, ніж після професійного укладання. Зробити це може кожен.

Блогер Ясміна, яка в TikTok відома під ніком yazblends, поділилася, як укладати волосся під час сушіння. Власниці довгих пасмів напевно оцінять цей трюк. Він не вимагає додаткових аксесуарів або особливих навичок. Залежно від довжини та густоти волосся процедура займає близько 5 хвилин. А зачіска створює враження, що її довго і ретельно укладали.

Весь секрет у тому, щоб розділити волосся на дві частини (або більше у разі дуже густого волосся) і закрутити його навколо власної осі. Отримане пасмо слід піддати впливу теплого повітря з фена протягом 1-2 хвилин. Потім просто скуйовдить волосся рукою, і все готове. Салонний ефект за лічені хвилини.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою натуральних засобів приховати сивину. Цей доступний засіб замаскує світлі пасма.