Просто змішайте два компоненти й розпорошите: у будинку не буде жодного павука

Читать на русском
Автор
3757
Дуже простий спосіб позбутися павуків
Дуже простий спосіб позбутися павуків. Фото freepik.com

Неприємні комахи більше не завдадуть вам незручностей

Одним своїм виглядом павуки можуть викликати жах. Навіть попри те, що найчастіше комахи, що зустрічаються у квартирах, не становлять загрози мешканцям, мало хто захоче терпіти з ними сусідство.

Якщо ви помітили у себе у квартирі павуків і хочете їх позбутися, не обов’язково купувати для цього агресивну хімію. Як і у випадку з міллю, прогнати комах допоможуть натуральні засоби.

Як позбутися павуків

Рецептом простого спрею від павуків поділилась у своєму Instagram блогер @kamanabhaskaran. Вона стверджує, що ці комахи не переносять запаху перцевої м’яти та пропонує скористатися саме цим засобом.

Для приготування засобу від павуків знадобиться пляшечка з пульверизатором, вода та ефірна олія м’яти. Просто змішайте в місткості воду з декількома краплями олії, збовтайте і розпорошіть рідину на плінтуси, віконні та дверні отвори, в затишних куточках, де зазвичай з’являються павуки.

Павукам та іншим комахам, включаючи кліщів, тарганів та мух, не подобається запах м'яти, що робить її ідеальним репелентом.

Загалом цей засіб безпечний. Але якщо у вас є домашня тварина, стежте за тим, щоб вона не контактувала з рідиною від павуків.

Запах перцевої м’яти не переносять миші. Раніше "Телеграф" розповідав, як використовувати аромати проти гризунів.