Шкідників відлякає назавжди: який засіб токсичний для тарганів

Читать на русском
Автор
12161
Названо ефективний засіб проти тарганів
Названо ефективний засіб проти тарганів. Фото Freepik

Нанесіть цей порошок увечері, коли комахи особливо активні

Ці небажані відвідувачі у кожній оселі становлять серйозну проблему для мешканців. Позбутися тарганів може бути досить важко. Хоча зазвичай вважається, що тут не обійтися без агресивних хімзасобів, насправді є спосіб, який може бути корисним у боротьбі з цією проблемою.

Фахівці стверджують, що простий та безпечний для інших мешканців дому косметичний засіб може допомогти у розв'язанні цієї проблеми. Як пише House Digest, йдеться про дитячу присипку, а точніше, про тальк, який є її основним компонентом.

Як діє тальк на тарганів

Гідратований силікат магнію, який за хімічною термінологією називається тальк, має високий ступінь токсичності для тарганів. Потрапляючи в систему травлення комахи, цей речовинний компонент викликає серйозні пошкодження, що призводять до загибелі істоти. Крім того, вдихання дрібного порошку може закупорити дихальні отвори таргана, що зрештою може призвести до його смерті від гіпоксії.

Як використовувати дитячу присипку від тарганів

Слід рівномірно розподілити його по всіх можливих місцях, де можуть бути таргани. Наприклад, у темних куточках, щілинах або вздовж плінтусів. Це забезпечить найкращий контакт порошку з комахами.

Рекомендується наносити порошок увечері, коли таргани найактивніші. Однак будьте обережні, особливо, якщо у вас є домашні тварини або маленькі діти. Перед обробкою обов’язково використовуйте захисну маску, щоб уникнути вдихання тальку, і надягніть окуляри для захисту очей.

Раніше ми писали, чим обробити дачну ділянку, щоби не було шкідників. Цей засіб відлякає кротів і мурах.