Для затишного сімейного чаювання: ці пончики готуються просто, з’їдаються швидко

Читать на русском
Автор
3829
Фантастична насолода готується просто
Фантастична насолода готується просто. Фото i.lefood.menu

Ніяких більше пирогів та покупних солодощів до чаю

Якщо ви любите пишні та солодкі пончики, тоді цей рецепт для вас. Сьогодні ми урізноманітнюємо наше меню сирними пончиками.

Пікантний та незвичайний десерт трохи відрізняється від звичної класики, але виходять не менш смачними та ароматними. До того ж рецепт OBOZ.UA надзвичайно простий — вам знадобиться трохи інгредієнтів та гарний настрій. Результат сподобається всім без винятку – пончики зметуть із тарілки за секунди.

Як приготувати сирні пончики

Інгредієнти:

  • сир — 300 р.;
  • цукор — 2-4 ст. л.;
  • ванілін — до свого смаку;
  • яйця кімнатної температури – 2 шт.;
  • розпушувач — 2 ч. л.;
  • сіль, мускатний горіх мелений, кориця — щіпка;
  • пшеничне борошно — 300 г.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито.
  2. У чашу міксера вбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо їх до білого кольору та збільшення об’єму. Яєчну масу відправляємо до сиру і перемішуємо все до однорідного стану.
  3. В окрему місткість просіваємо борошно, додаємо розпушувач, дрібку солі, ванілін, мускатний горіх і корицю і перемішуємо сухі компоненти. Додаємо їх у сирну масу та замішуємо однорідне тісто.
  4. За допомогою змоченої у воді ложки набираємо трохи тіста, формуємо пончик і викладаємо його на деко. Повторюємо, доки не закінчиться тісто.
  5. У чаші мультиварки підігріваємо олію і смажимо в ньому пончики з усіх боків кілька хвилин, перевертаючи шумівкою. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої жирності.

Готові пончики посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм. Смачного.